Magazin > VIP
44244 ogledov

Za Katarino Čas grenko-sladki konec

Katarina Čas Instagram
A končujejo le s snemanji, na ekrane pa prihaja še šest novih sezon.

Serija Ja, Chef z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki jo predvajajo na Voyo, v tem mesecu zaključuje snemanje rekordnih 120 nadaljevanj, ki so jih snemali kar dve leti. A čeprav se snemanje zaključuje, bomo priljubljeno serijo še nekaj časa lahko spremljali. Trenutno je na Voyu 6 sezon, sledilo jih bo še šest. 

A ne le zvezdniška igralska zasedba, med katerimi je Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Klemen Janežič, Katarina Čas in številni drugi, zvezdniška je tudi režiserska ekipa, pod taktirko Marka Naberšnika in Igorja Gajiča. V stranskih vlogah pa se je zvrstilo tudi veliko znanih Slovenk in Slovencev, ki sicer ne pripadajo igralskemu poklicu. 

Po dveh letih je tako s snemanjem vseh svojih kadrov že končala Katarina Čas. "To je najdaljši projekt, pri katerem sem sodelovala in bilo mi je v užitek. Veliko dela in stresa, a tudi veliko zabave in ljubezni. Hvala neverjetni ekipi. Ekipa Chefa je bila kot moja druga familija. Hvala vsem. Od igralske zasedbe, do vseh v maski in kostumu, pa snemalci, dop-ji, režiserja, sound ljudje, focus pulerji, producenti, scenografi, kuharji, asistenti, montažerji, postprodukcija. Najboljši ste," je Katarina zapisala na Instagramu. 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:36 07.marec 2023.

    Ker lušna nadaljevanka za našo sceno. Katarina Čas pa res prav noben igralski presežek. Preveč prisiljena!

Sorodne novice