Magazin > VIP
50096 ogledov

Pop TV-jev zvezdnik priznal, da ima na vesti smrt človeka

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Zažgali so barako, v kateri je spal moški.

Aleksandar Repić Pici,  ki je znan po svojih Youtube potegavščinah, zaradi katerih je tudi pogosto prišel navzkriž z zakonom, je glasbeniku in Youtuberju Vauksu priznal, da ima na vesti smrt človeka.

Pri 15-ih letih so skupaj s še dvanajstimi prijatelji zažgali barako v bližini Štepanjskega naselja, v kateri je spal moški, a tega niso vedeli. Da je zaradi njihove potegavščine ugasnilo življenje, so izvedeli šele iz medijev. Pici sicer ni bil tisti, ki je polil bencin in vžgal, a prizna, da je bil sokriv in da dejanje globoko obžaluje. Šele osem let po dogodku jih je nekdo izdal in štirje, med njimi tudi Pici, so bili zaradi dogodke obsojeni na pogojno zaporno kazen. 

"Jaz imam na vesti smrt človeka, bil sem zraven. Lahko me pljuvate, a največja kazen je tista, ki jo moram jaz nositi na svojih plečih," je zaupal v videu, v katerem je prvič javno govoril o tragičnem dogodku, ki se je zgodil leta 2008. 

Njegovo izpoved, si lahko ogledate v spodnjem posnetku, o dogodku govori v 14 minuti tretje ure pogovora (2:14). Pici je zaradi drugih navzkrižji z zakonom prestajal tudi slabi dve leti zaporne kazni, sicer pa ga gledalci Voya poznajo po vlogi v priljubljeni seriji Truplo. Pred leti pa jo je zagodel tudi Pop TV-ju, ko je vdrl v hišo Big Bother. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 14
  • Led3na 23:46 06.januar 2022.

    Res fajn da spet mešate drek in mečete slabo luč na človeka,ki se je od svoje burne preteklosti precej oddaljil,sprejel posledice in kazen za svoja dejanja in se trudi živeti normalen lajf.Nihče ni brez greha, za razliko od večine ima ...prikaži več on vsaj jajca in o tem javno spregovori,da lahko marsikdo vidi,da so za vsakim dejanjem posledice. Če bi ga vsaj malo poznali,bi vidli da ima veliko srce in razvito čustveno inteligenco in ga napake iz preteklosti ne definirajo.Tisti brez greha naj vrže prvi kamen!

  • Marissa_Davis 09:31 06.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Allianessa
    Allianessa 23:56 05.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice