Svet
54333 ogledov

Na božično noč umrli oče in dva otroka, mama in tretji sin preživela

Družina ZDA Facebook
Požar v družinski hiši je terjal tri žrtve.

Kot poročajo ameriški mediji, na božično noč je prišlo do požara v mestu Quakertownu v Pennsylvaniji; terjal je življenja očeta in njegovih dveh sinov, mama in tretji sin sta se rešila. V požaru sta poginila tudi dva družinska psa. 

Kot ocenjujejo pristojni, je do požara najverjetneje prišlo zaradi kombinacije težav na električni napeljavi in božičnega drevesca. 

Policija in gasilci so bili na mesto dogodka napoteni ob 1:22 na božično jutro po lokalnem času. Ko je izbruhnil požar, je vseh pet članov družine spalo v drugem nadstropju družinske hiše. 

Reševalci so imeli zaradi ognjenih zubljev velike težave pri dostopu do zgornjih prostorov. Kot poročajo portali, so bili vhodna vrata in sprednja okna blokirana, ogenj je že zajel prostore cele hiše. 

Ko jim je končno uspelo do drugega nadstropja, je bilo za 41-letnega očeta treh otrok že prepozno, žal prav tako za dva od njegovih sinov. Mama se je s tretjim sinom rešila, oba sta utrpela lažje opekline. 

Foto Slovenija Ta požar na Pohorju se je videl iz centra Maribora

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.