Magazin > VIP
17391 ogledov

Ste vedeli, da je bil ta znani Slovenec vpleten v škandal z Big Brotherjem?

pero martić youtube
Se še spomnite tega dogodka?

O Peru Martiću se je letos veliko govorilo, saj je Poptevejev sanjski moški Gregor Čeglaj na njegovem YouTube kanalu ocenjeval videz znanih Slovenk in dvignil veliko prahu ter si naredil finančno škodo, saj je ostal brez nekaterih sponzorjev.

To pa ni bilo prvič, da je bil Pero del nečesa odmevnega. S prijateljem Aleksandrom Repićem je nekoč vodil uspešen kanal na Facebooku, Pici in Pero, na katerem sta objavljala videe svojih vragolij.

Aleksandar je leta 2016 preskočil ograjo, ki je varovala Poptevejevo hišo Big Brother. Pri tem je sodeloval tudi Pero, a kot je povedal za Žurnal24, ograje ni mogel preskočiti.

"Bolj kot ne je šlo za dokaz, da je to možno in izvedljivo. Imel sem pa namen pozdraviti stanovalce in pogledati, ali je kaj v hladilniku za prigrizniti, dokler ne pridejo policaji in me zvlečejo ven...,“ je Repić takrat povedal za Slovenske novice. Repića je takrat do prihoda policiji zadržal varnostnik. Izrečena naj bi mu bila globa, kar je Repić takrat zanikal in Pro Plusu svetoval, naj zamenja varnostno službo.

A dvojica je pozneje zašla še v večje težave. Pred ljubljanskim okrajnim sodiščem sta se morala braniti pred očitki poškodovanja tuje stvari oziroma povzročanja škode s skakanjem po službenem vozilu policije. Fanta naj bi se povzpela na policijsko vozilo, po njem hodila in nanj z ostrim predmetom napisala pi***. 
Kot je za naš medij povedal Pero, vozila nista poškodovala, le fotografirala sta se ob njem. Med sojenjem sta sicer trdila, da sta posnetek skakanja po avtomobilu, ki sta ga objavila na družbenem omrežju, našla na spletu. "Mlad in nor. Debilizem. Tega zagotovo ne bi več ponovil,“ je za naš medij še povedal Martić, ki sedaj sam vodi uspešen kanal na YouTubu, za Aleksandrom pa nista več v stikih. 

Komentarjev 1
  • Avatar Amelliola
    Amelliola 00:19 02.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m