Magazin > VIP
109400 ogledov

Jurij Zrnec odkrito o ločitvi: "Še danes je to rak rana"

Jurij Zrnec MMC RTV SLO
Vrhunski dramski igralec in komik Jurij Zrnec razkril, da na neki točki ni več videl poti naprej …

Juri Zrnec je konec tedna gostoval v priljubljeni oddaji Zvezdane Mlakar, kjer je gledalcem razkril, kako se je pobral iz globoke teme. Rešila ga je poškodba noge, ki si jo je na odru zlomil leta 2012. Priznal je, da je potreboval štiri leta, tudi strokovno pomoč in da je tri mesece preživel v bolnišnici. 

Najhujša preizkušnja pa je bila, da mu je takrat razpadel tudi zakon z igralko Sabino Kogovšek, s katero ima dve hčerki. "Še danes jo to rak rana. Čeprav je vse v redu, punci sta čudoviti, s Sabino se dobro razumeva …  Marsikdo, ki sliši, kako se imamo, si misli kako, kaj , kako ste skupaj? Hvala bogu, ker smo dobri ljudje," je Zvezdani zaupal Zrnec in razkril, da je takrat pomislil tudi na najhujše: "Takrat so bile tudi misli, da bi človek potegnil eno črto in en konec. To je čustven bankrot, to je konec, jaz nisem več videl poti. To, da sem 'pustil otroke' je bilo meni nekaj tako nesprejemljivega, pustiva iz kakršnega koli razloga. Da sem to dovolil, čeprav mogoče ni bilo v moji moči, pa to sta bili majhni punci, nista niti vedeli. To je nekaj, kar se nerad spomnim in tudi nerad govorim o tem, ker je bilo res zelo težko, hkrati pa, če komu pomaga, otroci so naš največji zaklad in če pač gre ali ne gre, treba je pogledati te draguljčke in očke in delati vse samo za njihovo dobro."

Dodal je še, da ne razume in ne ve, kako nekateri očetje ne želijo plačevati preživnine za svoje otroke: "Otrok ni tiste tri minute užitka, imet otroka je ena odločitev, pretehtana odločitev, ker samo ljubezen ne bo dovolj, stroški so visoki. Ampak valda boš naredil čisto vse, da ta otrok ne bo občutil nobene teže. Mama je sveta, oče je svet, za koga živimo?" 

Ne zamudi novega videa na kanalu Joongla!

Komentarjev 12
  • Ender3 14:29 13.oktober 2020.

    Poklon velikemu igralcu in človeku, ki ob ustvarjanju, nikoli ne stopa v ospredje in samohvalo. V nasprotju z njim, je tisti bedni Bizovičar postal le še oglaševalec trgovca.

  • kapibara 14:20 13.oktober 2020.

    ..To, da sem 'pustil otroke' je bilo meni nekaj tako nesprejemljivega,.. - za kaj je pa potlej to storil..

  • Majazmaja 13:34 13.oktober 2020.

    Dokler ga nisem videla v Antigoni kot Kreona, ga nisem jemala za nekega resnega igralca.

Sorodne novice