Magazin > VIP
13706 ogledov

Jurij Zrnec: Mislim, da mi je to rešilo življenje

Jurij Zrnec, Aleksandra Ilijevski, Zlata Zavašnik mediaspeed
Jurij Zrnec spet polni časnike, saj je pred kratkim premiero doživela njegova komedija Avdicija.

Igralec in režiser Jurij Zrnec navdušuje s komedijo Avdicija, ki si jo lahko ogledate v Špas teatru. Tokrat pa Jurija ni na odru, ampak vrti režisersko taktirko. V komediji sicer med drugim igrajo Mario Ćulibrk, Goran Hrvačanin, Damir Leventić, Miha Bajnik, Nik Škrlec

Za Jurij je torej uspešno leto. Sreče pa nima le na področju kariere, ampak tudi zasebno, saj je že skoraj pet let v zvezi s pevko Aleksandro Ilijevski. Združila ju je glasba. Aleksandra je namreč pevka Pliš, s katero je Zrnec posnel dve skladbi.

Za reviji Zvezde Lady je Zrnec povedal: "Tisti 'ne išči, bodi najden' je kar resničen. Vesel sem, da imam srečo, da so se vsi planeti, ki so bili za to potrebni, postavili v vrsto. Prepričan sem , da marsikdo v življenju nikoli ne doživi tega.“ "Mislim, da mi je to rešilo življenje. Če se to ne bi zgodilo, kdo ve, kje bi končal," je še dodal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.