Magazin > VIP
9431 ogledov

Zvezdana Mlakar: Spregovorila, kaj se je naučila v zakonu

Zvezdana Mlakar Saša Despot
"Receptov ni, nihče ni idealen," pravi Zvezdana Mlakar.

Igralka, kolumnista in voditeljica, ki s svojo modrostjo rešuje težave drugih, kadar jih ne zna, pa za rešitev poišče primerne strokovnjake, je razkrila, kako na zveze in zakon gleda sama. 

"Tudi najin odnos z možem ni idealen, a nisva vrgla puške v koruzo. Imela sva zelo lepo jesen in zimo. V vsakem primeru mene ta odnos bogati, kako srečna sem v njem, je odvisno samo od mene. Ni pa noben odnos končen, midva se veliko pogovarjava in iščeva možnosti, kako naprej. V odnosih se zavemo, da so minljivi in v minljivosti moramo poiskati odgovornost. Odgovornost do življenja," pravi Zvezdana.

zvezdana mlakar Magazin Se je Zvezdana odpovedala Blagnetovi in Salome?

In njen nasvet za dobre odnose, tudi zakonske? "Poglejmo svoje odnose, pobožajmo tisto, kar je lepo, kar je grše pa skušajmo popraviti. To nam je na pot prineslo življenje, če bežimo iz enega odnosa, nas bo drugje čakal podoben. Receptov ni, nihče ni idealen. Strahovom moraš v oči pogledati tukaj in zdaj. Jaz verjamem v zakon, tudi v svojega, in v lepe odnose. Napaka pa je, da smo osredotočeni na to, kako bomo popravili odnos. Nimamo ga kaj popravljati, popravljamo lahko le svoje reakcije. Ko sem jaz razčistila in sprejela, da je tako, kot je, se je razrešilo tudi vse ostalo. Veliko o tem povem v monokomediji Štefka Valentin, v kateri je zelo veliko mene. V nedeljo, 24. marca pripravljam tudi veliko ljubljansko premiero," dodaja.

zvezdana mlakar Zvezdana Mlakar Magazin Jok, bolečine, slabost: Zvezdana Mlakar imela nesrečo
Komentarjev 4
  • ema45 14:00 24.marec 2019.

    Primitivnost ja tega je pa pri nas dosti... Morda se vecina tega ne ve....ampak vsak,ki zali druge ima o sebi slabo mnenje🤔

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:25 24.marec 2019.

    Ja, res nujno vedeti, kaj se doma dogaja s to ostudo....

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 08:43 24.marec 2019.

    najbolj osladna babnica na tv.......

Sorodne novice