Uporabno
890 ogledov

Pred vročino pobeg v filmski svet

Telemach Telemach
Kako se sredi poletne vročine prileže umik v senčko, v hlad in kako paše v teh trenutkih pogledati nov del priljubljene nanizanke oziroma nadaljevanke ali pa kak vrhunski film. Za naročnike Telemacha nič lažjega – v Video klubu vas čaka več kot 24.500 naslovov in med njimi so od junija tudi vsebine izjemno priljubljenega slovenskega videa na zahtevo, VOYA.

Potem ko so pri Telemachu pred kratkim v paketih fiksnih storitev EON občutno zvišali internetne hitrosti, te še naprej obogatijo. VOYO prinaša novih 9000 tisoč razlogov za zabavo in širjenje obzorij, prinaša vsebine za vse okuse. Od junija je VOYO brez doplačila za vse uporabnike, obstoječe ali nove, vključen v vse pakete EON.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Skandinavsko

Ste za skandinavsko kriminalko? Te so v zadnjih letih izjemno priljubljene širom sveta, bodisi v knjižni bodisi v filmski obliki. VOYO nudi širok nabor nanizank, ki navdušujejo gledalce, od nove različice Črnih vdov, Maše za Stockholm, Pošasti, Na robu smrti do tistih, posnetih po resničnih dogodkih. Kot sta Preiskava, ki opisuje umor švedske novinarke Kim Wall, ki jo je leta 2017 umoril izumitelj Peter Madsen, in 22. julij, posvečen dnevu, ko je leta 2011 skrajni desničar Anders Breivik na norveškem otoku Utøya, kjer je taborila laburistična mladina, ubil 77 ljudi ter jih 319 poškodoval. Seveda pa ne moremo brez kralja skandinavske kriminalke. Jo Nesbø je dal osnovno idejo za serijo Zasedeni.

Kraljevsko

Letos britanska kraljica Elizabeta II. slavi platinasti jubilej – 70 let na prestolu. Gre za najdaljše vladanje v zgodovini britanske monarhije, daljši staž na prestolu pa je imel doslej od nje na svetu le Sončni kralj Ludvik XIV. Takšen častitljiv jubilej je kot nalašč za sprehod skozi njeno vladanje, sprehod po britanskem dvoru, seveda pa kraljevska izkušnja ne bi bila popolna, če ne bi bilo tu še malce razvpitosti. Vse, kar želite vedeti o najbolj znani monarhiji sveta, vam nudijo Kraljica sveta, Kronanje, Britanski kraljevi dvor, Angleški dvor: spopad z mediji, Kraljevske žene windsorske, Kraljeva garda: pomp in ceremonije, Prinčeva zgodba: štiri kraljevske poroke, Thomas Markle: Moja zgodba.

Slovensko

VOYO podpira in ohranja slovensko produkcijo. Lahko se zabavate ob izjemno uspešnih serijah, kot so Ja, Chef!, Gospod profesor, Za hribom, Telenovela, Vse punce mojega brata, Čista desetka, Sekirca v med, ali se odločite za film, morda za veliko uspešnico Petelinji zajtrk, pr'Hostar, Jebiga, Čefurji raus, Piran – Pirano, Šiška Deluxe. Izbire je res veliko, ne nazadnje pa si lahko privoščite kar pravo črno-belo nostalgijo z nepozabnimi klasikami, kot so Ne joči, Peter, Dolina miru, Tistega lepega dna, Ne čakaj na maj.

Kadarkoli in kjerkoli

Paketi EON so vam na voljo kjerkoli in kadarkoli. Za mobilne poletne mesece uporabljajte EON aplikacijo na svojem telefonu, tablici, računalniku ali pametnem televizorju, če se z družino oziroma družbo ne morete poenotiti, kaj bi gledali, pa tudi ni prav nikakršne težave: ogled je sočasno mogoč na treh napravah.