Uporabno
1044 ogledov

Naj vaša dnevna soba postane središče zabave za vso družino

Telemach Telemach
Poleti smo Slovenci precej aktivni. Sončne dni radi preživljamo na prostem; poslužujemo se različnih športov, radi se odpravimo na izlet v naravo, ali organiziramo piknik s prijatelji. A ravno zato, ker smo čez dan tako dejavni, se nam v dolgih poletnih večerih prileže tudi malo počitka in pridejo tudi trenutki, ko zahrepenimo le po udobnem naslanjaču ter najljubši seriji. Popestrite domačo dnevno sobo z naslednjimi trendi in v njej se bo še (pre)rada zbirala vsa družina!

Hitrejše kot bo vaše omrežje, bolj boste uživali v svetu telekomunikacij in zabave. Podjetje Telemach je letošnje leto pričakalo z izjemnim dosežkom - na podlagi meritev uporabnikov s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest® je namreč uradno potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi. Rezultati preizkusov, ki so jih z aplikacijo Ookla Speedtest® uporabniki izvajali med 1. julijem in 31. decembrom 2021, temeljijo na testiranju v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar daje najboljši vpogled v uporabniško izkušnjo. Pri podjetju so prepričani, da je prestižna nagrada dokaz dobro opravljenega dela, za vse uporabnike pa hkrati jasen znak, da Telemach ostaja vodilni na področju telekomunikacijskih trendov.

EON

Vaša najljubša serija še nikoli ni bila tako na dosegu roke! Da boste v priljubljenih TV-vsebinah uživali brez skrbi, bodo poskrbeli odlični paketi televizije in interneta. Nudi vam jih Telemach, ki je v svojih paketih priljubljenih fiksnih storitev EON občutno dvignil internetne hitrosti, tako da so ti postali najhitrejši na slovenskem trgu. Za nameček podjetje ves čas povečuje svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako kot ogled do 7 dni nazaj. Poleg tega Telemach v svojo ponudbo redno dodaja tudi programe v visoki ločljivosti, ki gledanje televizije dvignejo na še višjo raven.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

VOYO

Najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo bo odslej razveseljeval tudi Telemachove uporabnike fiksnih storitev, saj bodo pri podjetju Telemach v priljubljene pakete EON do začetka julija dodali še VOYO! Popeljal vas bo od najbolj gledanih slovenskih in tujih šovov, VOYO originalnih serij, sinhroniziranih risank, pa do ekskluzivnih športnih prenosov v živo, predpremier vsebin POP produkcije in filmskih uspešnic. VOYO bo na voljo novim in obstoječim Telemachovim uporabnikom na vseh napravah, ne glede na to, kje se nahajajo. Dostop bo enostavno omogočen v Video klubu. Pripravite se – prihaja več kot 9000 razlogov za zabavo za vso družino!