Za Kate nori cela univerza

Foto: Žurnal24 "Kate" in "William" v videu Royal Romance. (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Študentje z univerze St Andrews, na kateri sta se spoznala princ William in Kate Middleton, so posneli video z naslovom Royal Romance, s katerim so se poklonili prihajajoči kraljevi poroki.
Oglej si celoten članek

Skupina študentov s St Andrewsa je postala pravi internetni hit. Posneli so zanimiv video, v katerem so povzeli Katino in Williamovo ljubezensko zgodbo, ki se je začela prav na omenjeni univerzi.

 

Študente, ki so si nadeli umetniško ime The Other Guys, je navdihnila pesem Bad Romance pevke Lady Gaga. Njihova Royal Romance govori o mladem študentu, ki se zaljubi v starejšo študentko in jo hoče na vsak način osvojiti.

 

Skupina je za snemanje videa porabila tri tedne, eden od pevcev Ollie Boesen pa je dejal, da je bil glavni razlog za video zabava. "Hoteli smo se predstaviti javnosti, hkrati pa smo želeli, da se ljudje ob našem videu zabavajo. Res smo veseli, da ga je videlo toliko ljudi in da jim je všeč." Posnetek si lahko ogledate v zavihku Video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.