Magazin > VIP
9 ogledov

Za Kate nori cela univerza

"Kate" in "William" v videu Royal Romance. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Študentje z univerze St Andrews, na kateri sta se spoznala princ William in Kate Middleton, so posneli video z naslovom Royal Romance, s katerim so se poklonili prihajajoči kraljevi poroki.

Skupina študentov s St Andrewsa je postala pravi internetni hit. Posneli so zanimiv video, v katerem so povzeli Katino in Williamovo ljubezensko zgodbo, ki se je začela prav na omenjeni univerzi.

 

Študente, ki so si nadeli umetniško ime The Other Guys, je navdihnila pesem Bad Romance pevke Lady Gaga. Njihova Royal Romance govori o mladem študentu, ki se zaljubi v starejšo študentko in jo hoče na vsak način osvojiti.

 

Skupina je za snemanje videa porabila tri tedne, eden od pevcev Ollie Boesen pa je dejal, da je bil glavni razlog za video zabava. "Hoteli smo se predstaviti javnosti, hkrati pa smo želeli, da se ljudje ob našem videu zabavajo. Res smo veseli, da ga je videlo toliko ljudi in da jim je všeč." Posnetek si lahko ogledate v zavihku Video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.