Za koliko bi seksali z neznancem?

Foto: Žurnal24 zadnjica, seks
V Nespodobnem povabilu je Robert Redford za eno noč Demi Moore v Las Vegasu ponudil milijon dolarjev. Za koliko bi z neznancem spali vi?
Oglej si celoten članek

No, za orientacijo lahko spet služijo Britanci, ki so v Durexovi "britanski anketi o seksu" odgovarjali tudi na vprašanje, koliko denarja bi jim morali odšteti, da bi spali s popolnim neznancem. Tretjina od 12 tisoč sodelujočih v raziskavi je povedala, da bi z neznancem seksala za milijon britanskih funtov, torej za približno 1,13 milijona evrov. Skoraj polovica anketirancev je izjavila, da z neznancem ne bi spali za noben denar, malo manj kot petnajst odstotkov vprašanih je priznalo, da bi na stvar pristali že za slabih 130 tisoč evrov oziroma 100 tisoč funtov, pet odstotkov (med njimi so skoraj samo moški) pa bi se jih prodalo že za vstopnico za ogled svetovnega prvenstva v nogometu v Južnoafriški republiki.

O "trojčku" in še čem
In kaj je Durex še izvedel o spolnem življenju Britancev? Dve tretjini jih je zatrdilo, da ne bi nikoli prevaralo svojega partnerja. V povprečju Britanci seksajo trikrat do štirikrat na teden, dve tretjini jih gleda pornografijo, tri četrtine parov se pogovarja o svojih seksualnih fantazijah, 15 odstotkov vprašanih je že sodelovalo v trojčku, pet odstotkov pa v skupinskem seksu. Če bi jim za to plačali, bi jih najbrž še veliko več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.