Magazin
7 ogledov

Za koliko bi seksali z neznancem?

zadnjica, seks Žurnal24 main
V Nespodobnem povabilu je Robert Redford za eno noč Demi Moore v Las Vegasu ponudil milijon dolarjev. Za koliko bi z neznancem spali vi?

No, za orientacijo lahko spet služijo Britanci, ki so v Durexovi "britanski anketi o seksu" odgovarjali tudi na vprašanje, koliko denarja bi jim morali odšteti, da bi spali s popolnim neznancem. Tretjina od 12 tisoč sodelujočih v raziskavi je povedala, da bi z neznancem seksala za milijon britanskih funtov, torej za približno 1,13 milijona evrov. Skoraj polovica anketirancev je izjavila, da z neznancem ne bi spali za noben denar, malo manj kot petnajst odstotkov vprašanih je priznalo, da bi na stvar pristali že za slabih 130 tisoč evrov oziroma 100 tisoč funtov, pet odstotkov (med njimi so skoraj samo moški) pa bi se jih prodalo že za vstopnico za ogled svetovnega prvenstva v nogometu v Južnoafriški republiki.

O "trojčku" in še čem
In kaj je Durex še izvedel o spolnem življenju Britancev? Dve tretjini jih je zatrdilo, da ne bi nikoli prevaralo svojega partnerja. V povprečju Britanci seksajo trikrat do štirikrat na teden, dve tretjini jih gleda pornografijo, tri četrtine parov se pogovarja o svojih seksualnih fantazijah, 15 odstotkov vprašanih je že sodelovalo v trojčku, pet odstotkov pa v skupinskem seksu. Če bi jim za to plačali, bi jih najbrž še veliko več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.