Za koliko se bodo podražili hoteli v Sočiju?

Foto: triviago.si
Foto: triviago.si
V času zimskih olimpijskih iger v ruskem Sočiju so cene hotelskih namestitev za standardno dvoposteljno sobo skočile za 121 odstotkov.
Oglej si celoten članek

Obiskovalci zimskih olimpijskih iger bodo v povprečju plačali 179 evrov za nočitev v povprečnem hotelu tekom 16 dnevnega trajanja olimpijskih iger, poroča spletna stran za primerjavo cen hotelov Trivago.

Cene naj bi bile najvišje 14. in 15. februarja, ko bodo navdušenci za nočitev v standardni sobi v povprečju morali odšteti 197 evrov, kar je 144 odstotni porast v ceni. Nekoliko dostopnejši bodo cenejši hoteli. Na dan otvoritve bodo v njih obiskovalci prenočili za 164 evrov, zadnji dan olimpijskih iger pa bo cena nočitev padla za 12 evrov.

V primerjavi s prejšnjimi poletnimi olimpijskimi igrami v Londonu 2012, bodo obiskovalci ruskega črnomorskega letovišča v povprečju plačal dvakrat manj za ogled slovesnosti, kajti povprečna cena dvoposteljne sobe v angleški prestolnici je bila krepko nad 400 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.