Magazin
28 ogledov

Za koliko se bodo podražili hoteli v Sočiju?

Sočij triviago.si
V času zimskih olimpijskih iger v ruskem Sočiju so cene hotelskih namestitev za standardno dvoposteljno sobo skočile za 121 odstotkov.

Obiskovalci zimskih olimpijskih iger bodo v povprečju plačali 179 evrov za nočitev v povprečnem hotelu tekom 16 dnevnega trajanja olimpijskih iger, poroča spletna stran za primerjavo cen hotelov Trivago.

Cene naj bi bile najvišje 14. in 15. februarja, ko bodo navdušenci za nočitev v standardni sobi v povprečju morali odšteti 197 evrov, kar je 144 odstotni porast v ceni. Nekoliko dostopnejši bodo cenejši hoteli. Na dan otvoritve bodo v njih obiskovalci prenočili za 164 evrov, zadnji dan olimpijskih iger pa bo cena nočitev padla za 12 evrov.

V primerjavi s prejšnjimi poletnimi olimpijskimi igrami v Londonu 2012, bodo obiskovalci ruskega črnomorskega letovišča v povprečju plačal dvakrat manj za ogled slovesnosti, kajti povprečna cena dvoposteljne sobe v angleški prestolnici je bila krepko nad 400 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.