Za Murkom je prvo leto zakona

Foto: Žurnal24 "Sedaj veva, ljubezen premika gore," pravi Murko. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prvo obletnico poroke je treba primerno proslaviti. Štajerski slavček Damjan Murko se je ob tej priložnosti s soprogo Majo v družbi najbližjih spominjal prvega leta zakona.
Oglej si celoten članek

Praznovanje prve obletnice poroke sta si zakonca Maja in Damjan Murko zamislila povsem drugače kot lanskoletno poroko. Medtem ko na poroki medijev ni manjkalo, sta obletnico preživela v krogu ljudi, ki so jima najbližji. Kljub temu pa nista pozabila na Damjanove oboževalce. Nekaj sta jih povabila, da so z njima preživeli ta posebni dan. Do hotela Casino Kongo sta se pripeljala v beli limuzini in ob večerji obujala spomine, svojo zgodbo o večni ljubezni pa delila z izbranci.

V tem letu sta se z Majo kdaj tudi skregala. "Čisto normalno je, da v zakonu pride do neskladja. Sva kot vulkan, ki izbruhne in se nato spet pomiri," pravi Murko. Prvo leto zakona opisuje kot plovbo ladje na razburkanem morju, ki ji je uspelo najti varen pristan. Še vedno prisegata na romantiko in izkazovanje pozornosti drug drugemu. Ničkolikokrat se zgodi, da si v intimnem vzdušju ob svečkah pripravita večerjo.

Par si je želel, da bi si njuno poroko vsi zapomnili "in tako je tudi bilo," dodaja Murko. Poroke pred očmi medijev ne obžalujeta. "Ni nama žal, sedaj sva srečna in se ne ozirava na druge," zaključuje pevec, ki mu nekateri niso napovedovali dolgega zakona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.