Magazin > VIP
2 ogledov

Za Murkom je prvo leto zakona

"Sedaj veva, ljubezen premika gore," pravi Murko.
1/7
Žurnal24 main
Prvo obletnico poroke je treba primerno proslaviti. Štajerski slavček Damjan Murko se je ob tej priložnosti s soprogo Majo v družbi najbližjih spominjal prvega leta zakona.

Praznovanje prve obletnice poroke sta si zakonca Maja in Damjan Murko zamislila povsem drugače kot lanskoletno poroko. Medtem ko na poroki medijev ni manjkalo, sta obletnico preživela v krogu ljudi, ki so jima najbližji. Kljub temu pa nista pozabila na Damjanove oboževalce. Nekaj sta jih povabila, da so z njima preživeli ta posebni dan. Do hotela Casino Kongo sta se pripeljala v beli limuzini in ob večerji obujala spomine, svojo zgodbo o večni ljubezni pa delila z izbranci.

V tem letu sta se z Majo kdaj tudi skregala. "Čisto normalno je, da v zakonu pride do neskladja. Sva kot vulkan, ki izbruhne in se nato spet pomiri," pravi Murko. Prvo leto zakona opisuje kot plovbo ladje na razburkanem morju, ki ji je uspelo najti varen pristan. Še vedno prisegata na romantiko in izkazovanje pozornosti drug drugemu. Ničkolikokrat se zgodi, da si v intimnem vzdušju ob svečkah pripravita večerjo.

Par si je želel, da bi si njuno poroko vsi zapomnili "in tako je tudi bilo," dodaja Murko. Poroke pred očmi medijev ne obžalujeta. "Ni nama žal, sedaj sva srečna in se ne ozirava na druge," zaključuje pevec, ki mu nekateri niso napovedovali dolgega zakona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.