Za nastop ji ponujajo milijon funtov

Foto: Žurnal24 Njeni prijatelji upajo, da se je končno postavila na noge. (Foto: Reuters)
Amy Winehouse bo novo leto preživela v Moskvi, saj jo je nek ruski bogataš najel za zasebni nastop, s katerim bo britanska pevka zaslužila kar milijon funtov.
Oglej si celoten članek

Mnogi so mislili, da je Amy svojo glasbeno kariero zaradi težav z drogami in alkoholom obesila na klin, zdaj pa se je izkazalo, da je pevka pripravljena na nove nastope in predvsem na služenje novega denarja.

 

Nek ruski milijonar je 27-letni zvezdnici namreč ponudil kar milijon funtov (približno 1.150.000 evrov), če bo nastopila na njegovi zasebni novoletni zabavi, na katero je poleg Amy povabljena tudi pevka Ke$ha.

 

Končno zdrava?

Amy naj bi se že veselila nastopa v Rusiji, ki ji predstavlja nekakšno ogrevanje pred koncerti, ki jo čez mesec dni čakajo v Braziliji. Po besedah vira se pevka počuti dobro in že komaj čaka, da se vrne na odre.


"Odločena je, da se v zgodovino zapiše kot pevka svetovnega formata in ne kot neka zadrogirana pevka, ki je zapravila svoj talent," so pojasnili njeni prijatelji in dodali, da bo novo stran v svoji karieri obrnila prav v Moskvi. "To je zanjo nekakšno ogrevanje s finančnim bonusom."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.