Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Za nastop ji ponujajo milijon funtov

Njeni prijatelji upajo, da se je končno postavila na noge. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Amy Winehouse bo novo leto preživela v Moskvi, saj jo je nek ruski bogataš najel za zasebni nastop, s katerim bo britanska pevka zaslužila kar milijon funtov.

Mnogi so mislili, da je Amy svojo glasbeno kariero zaradi težav z drogami in alkoholom obesila na klin, zdaj pa se je izkazalo, da je pevka pripravljena na nove nastope in predvsem na služenje novega denarja.

 

Nek ruski milijonar je 27-letni zvezdnici namreč ponudil kar milijon funtov (približno 1.150.000 evrov), če bo nastopila na njegovi zasebni novoletni zabavi, na katero je poleg Amy povabljena tudi pevka Ke$ha.

 

Končno zdrava?

Amy naj bi se že veselila nastopa v Rusiji, ki ji predstavlja nekakšno ogrevanje pred koncerti, ki jo čez mesec dni čakajo v Braziliji. Po besedah vira se pevka počuti dobro in že komaj čaka, da se vrne na odre.


"Odločena je, da se v zgodovino zapiše kot pevka svetovnega formata in ne kot neka zadrogirana pevka, ki je zapravila svoj talent," so pojasnili njeni prijatelji in dodali, da bo novo stran v svoji karieri obrnila prav v Moskvi. "To je zanjo nekakšno ogrevanje s finančnim bonusom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.