Za pohlep krivi finančnike

Foto: Žurnal24 Diandra od denarja ne bo dvignila rok. (Foto: Reuters)
Bivša žena Michaela Douglasa za svoj pohlep krivi goljufive finančnike, zaradi katerih je ostala brez denarja.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Michael Douglas premagal raka, mu preglavice še vedno dela bivša žena, ki se je v začetku leta pritožila na odločitev sodišča, ki je zavrnilo zahtevo, da bi morala prejeti 50 odstotkov njegovega zaslužka od filma Wall Street 2: Denar nikoli ne spi.

"Zahteva popolnoma upravičena"
Diandra Douglas je kot razlog za svojo zahtevo navedla sporazum, ki sta ga nekdanja zakonca podpisala ob ločitvi. V tem je namreč zapisano, da ji mora Michael dati polovico zneska od nadaljevanj filmov, saj sta bila Michael in Diandra poročena, ko je igralec nastopil v prvem delu filma Wall Street.

Douglasova bivša žena je še dodala, da je v boj za denar stopila zaradi goljufije finančnikov Bernieja Madoffa in Kennetha Starra, zaradi katerih je, tako kot številni drugi zvezdniki, ostala brez premoženja. "Če se ne bi znašla sredi njunih goljufij, se verjetno za ta denar ne bi potegovala," je za aprilsko številko revije Harper’s Bazaar izjavila Diandra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.