Magazin > VIP
53 ogledov

Za pohlep krivi finančnike

Diandra od denarja ne bo dvignila rok. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Bivša žena Michaela Douglasa za svoj pohlep krivi goljufive finančnike, zaradi katerih je ostala brez denarja.

Čeprav je Michael Douglas premagal raka, mu preglavice še vedno dela bivša žena, ki se je v začetku leta pritožila na odločitev sodišča, ki je zavrnilo zahtevo, da bi morala prejeti 50 odstotkov njegovega zaslužka od filma Wall Street 2: Denar nikoli ne spi.

"Zahteva popolnoma upravičena"
Diandra Douglas je kot razlog za svojo zahtevo navedla sporazum, ki sta ga nekdanja zakonca podpisala ob ločitvi. V tem je namreč zapisano, da ji mora Michael dati polovico zneska od nadaljevanj filmov, saj sta bila Michael in Diandra poročena, ko je igralec nastopil v prvem delu filma Wall Street.

Douglasova bivša žena je še dodala, da je v boj za denar stopila zaradi goljufije finančnikov Bernieja Madoffa in Kennetha Starra, zaradi katerih je, tako kot številni drugi zvezdniki, ostala brez premoženja. "Če se ne bi znašla sredi njunih goljufij, se verjetno za ta denar ne bi potegovala," je za aprilsko številko revije Harper’s Bazaar izjavila Diandra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.