Za Prado pozirajo znani igralci

Foto: FameFlynet Benicio Del Toro Foto: FameFlynet Harvey Keitel Foto: FameFlynet Aaron Taylor-Johnson Foto: FameFlynet Dane DeHaan
Novo Pradino kolekcijo za pomlad in poletje 2013 bodo predstavili znani hollywoodski zvezdniki.
Oglej si celoten članek

Novi obrazi modne hiše Prada za prihodnjo leto so igralci Aaron Taylor-Johnson, Harvey Keitel, Benicio Del Toro in Dane DeHaan. Štirje igralci se bodo prelevili v manekene za novo kolekcijo za pomlad in poletje, pojavili pa se bodo posamezno, in sicer v črno-belih oglasih.

Predstavnik za italijansko modno hišo je povedal: "Štirje glavni moški – dva od njih sta ikoni, dva pa kot nova talenta – bodo v moško kolekcijo prinesli vsak svoj stil. Z močnim minimalizmom in poglobljeno pozornostjo za detajle so perfekcijo nove kolekcije navdihnili prav močni karakterji posameznih igralcev."

Fotografije je posnel priznani fotograf David Sims v Londonu. Igralci pozirajo v lahkih plaščih in jaknah in v srajcah za vsak dan.

Lani so za novo kampanjo prav tako uporabili priznane igralce. Zanje so pozirali Gary Oldman, Willem Dafoe, Jamie Bell in Garrett Hedlund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.