Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Za Prado pozirajo znani igralci

Benicio Del Toro
1/4
FameFlynet
Novo Pradino kolekcijo za pomlad in poletje 2013 bodo predstavili znani hollywoodski zvezdniki.

Novi obrazi modne hiše Prada za prihodnjo leto so igralci Aaron Taylor-Johnson, Harvey Keitel, Benicio Del Toro in Dane DeHaan. Štirje igralci se bodo prelevili v manekene za novo kolekcijo za pomlad in poletje, pojavili pa se bodo posamezno, in sicer v črno-belih oglasih.

Predstavnik za italijansko modno hišo je povedal: "Štirje glavni moški – dva od njih sta ikoni, dva pa kot nova talenta – bodo v moško kolekcijo prinesli vsak svoj stil. Z močnim minimalizmom in poglobljeno pozornostjo za detajle so perfekcijo nove kolekcije navdihnili prav močni karakterji posameznih igralcev."

Fotografije je posnel priznani fotograf David Sims v Londonu. Igralci pozirajo v lahkih plaščih in jaknah in v srajcah za vsak dan.

Lani so za novo kampanjo prav tako uporabili priznane igralce. Zanje so pozirali Gary Oldman, Willem Dafoe, Jamie Bell in Garrett Hedlund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.