Za samsko Kim Kardashian se "mečejo" modrokrvniki, zvezdniki in bogataši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Menda do nje želijo priti prek zasebnih sporočil, prijateljev, poslovnih partnerjev …
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian si je po tem, ko je pozimi vložila ločitvene papirje, prislužila titulo najbolj zaželene samske milijarderke, poroča Page Six. "Ljudje skušajo do nje priti preko skupnih prijateljev ali preko ljudi, s katerimi poslovno sodeluje, zanjo se zanimajo vsi, od članov kraljevih družin, hollywoodskih igralcev, športnikov do milijonarjev," je povedal vir, ki je še izdal, da ogromno sporočil dobi tudi na družbena omrežja. 

A Kim, ki je pred kratkim dopolnila 40 let, trenutno ne išče nove zveze, temveč si želi, da se bo to zgodilo organsko, ko bo čas za to. Vsekakor pa že ima v glavi določene kvalitete, ki jim bo njen naslednji partner moral imeti: "To bo nekdo, ki ceni družino, nekdo, ki jo bo podpiral, bo zabaven, romantičen, nekdo, ki uživa v preprostih stvareh, a je prav tako kot ona zelo delaven." Trenutno pa je lepotica osredotočena na svoje otroke in delo.

Portal Celebitchy medtem poroča, da gre za lažne novice, ki naj bi jih v medije lansirala kar Kim sama. "Zagotovo so moški, ki si jo želijo, a ne verjamemo, da ji v zasebna sporočila pišejo vsi te rock zvezdniki, princi, podjetniki in igralci," pišejo na svoji spletni strani. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.