Za smrt ljubimke dobil le pogojno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Mannheimu se je končalo sojenje Nemcu, čigar ljubica je umrla med seks igricami s kumaro.
Oglej si celoten članek

Sodnik je presodil, da je šlo za napako in tragično nesrečo ter Nemcu prisodil 20-mesečno pogojno kazen. Plačati pa bo moral tudi denarno kazen v višini 6.000 evrov. 

Nesrečni dogodek se je zgodil julija 2014. Moški je povedal, da sta z žrtvijo, s katero je intimno prijateljeval od leta 2009, v postelji večkrat uporabljala seks igračke, a tudi različno zelenjavo. "Uporabljala sva vibratorje, a tudi korenje in bučke." Ko ga je tistega popoldneva obiskala ljubica, sta spila štiri steklenice vina in tudi žganje. 

Močno vinjena sta se odpravila v sobo in seksala. "Ker s sabo ni prinesla igračk, sva uporabila kumaro,“ je povedal. S kumaro jo je najprej zadovoljeval, nato pa ji jo je potisnil v usta. V tistem trenutku je zavohal, da se v kuhinji nekaj žge. "Pozabil sem, da sem imel na štedilniku kos mesa za psa. Zagorelo je, zato sem hitro stekel v kuhinjo, nahranil psa, nato pa na balkonu pokadil še cigareto." Ko se je vrnil k ženski, je ta negibno ležala na tleh. "Iz njenega grla sem poskušal odstraniti koščke kumare. Ker je bila tako mehka, mi to žal ni uspelo," je še razložil. 46-letnica je zaradi pomanjkanja kisika padla v komo ter pozneje v bolnišnici umrla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:44 18. Marec 2016.

    Nemčija je normalna država. Samo v tej naši državi ni nikoli nesreča in je vedno treba ljudi zapirati po ameriško.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.