Magazin > Bizarno
47 ogledov

Za smrt ljubimke dobil le pogojno

kumara Profimedias
V Mannheimu se je končalo sojenje Nemcu, čigar ljubica je umrla med seks igricami s kumaro.

Sodnik je presodil, da je šlo za napako in tragično nesrečo ter Nemcu prisodil 20-mesečno pogojno kazen. Plačati pa bo moral tudi denarno kazen v višini 6.000 evrov. 

Nesrečni dogodek se je zgodil julija 2014. Moški je povedal, da sta z žrtvijo, s katero je intimno prijateljeval od leta 2009, v postelji večkrat uporabljala seks igračke, a tudi različno zelenjavo. "Uporabljala sva vibratorje, a tudi korenje in bučke." Ko ga je tistega popoldneva obiskala ljubica, sta spila štiri steklenice vina in tudi žganje. 

Močno vinjena sta se odpravila v sobo in seksala. "Ker s sabo ni prinesla igračk, sva uporabila kumaro,“ je povedal. S kumaro jo je najprej zadovoljeval, nato pa ji jo je potisnil v usta. V tistem trenutku je zavohal, da se v kuhinji nekaj žge. "Pozabil sem, da sem imel na štedilniku kos mesa za psa. Zagorelo je, zato sem hitro stekel v kuhinjo, nahranil psa, nato pa na balkonu pokadil še cigareto." Ko se je vrnil k ženski, je ta negibno ležala na tleh. "Iz njenega grla sem poskušal odstraniti koščke kumare. Ker je bila tako mehka, mi to žal ni uspelo," je še razložil. 46-letnica je zaradi pomanjkanja kisika padla v komo ter pozneje v bolnišnici umrla. 

Komentarjev 1
  • Skippy 14:44 18.marec 2016.

    Nemčija je normalna država. Samo v tej naši državi ni nikoli nesreča in je vedno treba ljudi zapirati po ameriško.