Za ta film dežujejo same pohvale

misija nemogoče misija nemogoče misija nemogoče misija nemogoče misija nemogoče
Nova misija najboljše ocenjena v franšizi.
Oglej si celoten članek

Ta četrtek na redni spored v naše kinematografe prihaja že šesta misija, v kateri se Tom Cruise po treh letih odmora vrača kot neustrašni in iznajdljivi agent Ethan Hunt. Poleg Cruisa se vrača tudi njegova zvesta ekipa - igralci Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson in Michelle Monaghan, odlično utečeni ekipi pa se pridružijo tudi novi obrazi - Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa Kirby.

Na režiserski stolček je znova sedel Christopher McQuarrie, ki je režiral tudi prejšnji (peti) del slavne misije, pri obeh zadnjih dveh delih pa sodeloval tudi kot scenarist. Produkcija filma je bila tudi tokrat v rokah Toma Cruisa, J.J. Abramsa in Christopherja McQuarrieja ter Jaka Myersa, izvršni producenti, ki prihajajo iz Skydance Productions, pa so tudi v zadnji misiji David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger.

Zadnja misija, šesta po vrsti, že dlje časa beleži same pohvale. V tujini je zabeležila najboljši otvoritveni vikend vseh misij franšize, na spletni strani Rotten Tomatoes pa dosegla izjemno oceno, saj jo je kar 98 odstotkov kritikov ocenilo pozitivno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.