Magazin > Film & Glasba & TV
1991 ogledov

Za ta film dežujejo same pohvale

misija nemogoče
1/5
Nova misija najboljše ocenjena v franšizi.

Ta četrtek na redni spored v naše kinematografe prihaja že šesta misija, v kateri se Tom Cruise po treh letih odmora vrača kot neustrašni in iznajdljivi agent Ethan Hunt. Poleg Cruisa se vrača tudi njegova zvesta ekipa - igralci Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson in Michelle Monaghan, odlično utečeni ekipi pa se pridružijo tudi novi obrazi - Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa Kirby.

Na režiserski stolček je znova sedel Christopher McQuarrie, ki je režiral tudi prejšnji (peti) del slavne misije, pri obeh zadnjih dveh delih pa sodeloval tudi kot scenarist. Produkcija filma je bila tudi tokrat v rokah Toma Cruisa, J.J. Abramsa in Christopherja McQuarrieja ter Jaka Myersa, izvršni producenti, ki prihajajo iz Skydance Productions, pa so tudi v zadnji misiji David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger.

Zadnja misija, šesta po vrsti, že dlje časa beleži same pohvale. V tujini je zabeležila najboljši otvoritveni vikend vseh misij franšize, na spletni strani Rotten Tomatoes pa dosegla izjemno oceno, saj jo je kar 98 odstotkov kritikov ocenilo pozitivno.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.