Začelo se je! Vojvodinja Kate v bolnišnici

Foto: Profimedia
Pri vojvodinji Catherine so se začeli popadki.
Oglej si celoten članek

Iz Kensingtonske palače so sporočili, da so se pri vojvodinji Catherine začeli popadki. Dvor je sporočil, da so Kate že sprejeli v bolnišnico St. Mary's Hospital, kjer bo rodila na oddelku Lindo. 

Pred bolnišnico so varnostne ograje postavili že v začetku meseca. Prvi oboževalci Kate in Williama že kampirajo pred stavbo. 
 
Ali se bo Georgeu in Charlotte pridružil bratec ali sestrica, ni znano. Se je pa William pred nekaj dnevi očitno zagovoril. Več o tem najdete na tej povezavi.

Oddelek Lindo pa menda bolj spominja na hotel, kot na bolnišnico, vsaj kar se storitev tiče. Tam se vsaka mamica počuti kot članica kraljeve družine. Kako jih razvajajo, si lahko preberete TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.