Magazin > VIP
4273 ogledov

Razkrito: Tako na tem oddelku razvajajo vse bodoče mamice

Kate Middleton Profimedias
Šampanjec, poporodna masaža, vinska karta …

Pred bolnišnico St Mary's Hospital v Londonu so prepovedali parkiranje in pred vhodom postavili varnostne ograde, za katerimi bodo očitno že zelo kmalu stali novinarji in fotografi. Vojvodinja Catherine naj bi namreč še ta mesec povila tretjega otroka.

St Mary's Hospital | Avtor: Profimedia Profimedia

Vojvodinja bo tako kot v preteklosti nameščena na ekskluzivnem oddelku Lindo, kjer bodoče mamice razvajajo na vse možne načine. Katherine Filkins, ki je na tem oddelku pred nekaj meseci rodila hčerko Islo, je razkrila, da se je v bolnišnici počutila kot kraljica. "Čeprav je oddelek del bolnišnice, je spominjal, vsaj kar se storitev tiče, na hotel. Stranišča so bila zares lepa, kakovost hrane je bila fantastična. Imeli so vinsko karto, lahko si naročil šampanjec, če si si ga zaželel. Takoj po rojstvu, tebi in družini prinesejo popoldanski čaj," pravi mamica dveh otrok, ki je tudi razkrila, da ima vsaka mamica svojo babico. "Tudi za mojega moža je bilo dobro poskrbljeno. Pripravili so mu posteljo, vsak dan je lahko izbiral med različnimi jedmi. /.../ Lahko bi dobil tudi masažo, če bi hotel. Otroka si lahko predal medicinskim sestram, ko si potreboval počitek ..."

Katherine je še povedala, da je zelo hvaležna, da je imela možnost izkusiti porod na oddelku, na katerem se rojevajo kraljeve glave.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.