Zadnja fotografija članov fantovske skupine pred njihovo smrtjo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Člani britanske skupine Viola Beach in njihov menedžer so se smrtno ponesrečili v nedeljo.
Oglej si celoten članek

Kris Leonard (19), River Reeves (19), Jack Dakin (24), Tomas Lowe (27) in njihov menedžer Craig Tarry (32) so zgrmeli z mostu v ledeno vodo. Policija še vedno ne ve, kaj točno se je zgodilo, prav tako ni znano, ali so fantje uporabili varnostne pasove. Po mnenju policije jih tudi to ne bi rešilo ...

Nesreča se je zgodila na dvižnem mostu. Vozilo glasbenikov, ki naj bi ga vozil menedžer, je s hitrostjo 80 kilometrov na uro prehitelo avtomobile, ki so čakali, da se most spet spusti. Nato je avto treščil v ovire in padel z mostu v vodo.

Nekaj ur pred tem so Viola Beach nastopili na glasbenem festivalu. To je bil njihov prvi nastop v tujini. Član skupine Psykofant John Hugo Olsson, ki si je z Britanci delil garderobo, je na družbenem omrežju objavil njihovo zadnjo skupno fotografijo. "Zabavali so se, se smejali in sedeli drug na drugem. V tem trenutku sem posnel fotografijo. Pozanimali so se o Švedski in se želeli naučiti nekaj besed švedščine, na primer, kako se reče "lepa si“,“ je povedal Olsson in dodal, da se je njegova skupina domov podala eno uro pred Viola Beach. Tudi oni so prečkali usodni most. "V tistem času je bila cesta spolzka,“ je še razkril Olsson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.