Magazin > VIP
32 ogledov

Zadnja fotografija članov fantovske skupine pred njihovo smrtjo

Viola Beach Youtube
Člani britanske skupine Viola Beach in njihov menedžer so se smrtno ponesrečili v nedeljo.

Kris Leonard (19), River Reeves (19), Jack Dakin (24), Tomas Lowe (27) in njihov menedžer Craig Tarry (32) so zgrmeli z mostu v ledeno vodo. Policija še vedno ne ve, kaj točno se je zgodilo, prav tako ni znano, ali so fantje uporabili varnostne pasove. Po mnenju policije jih tudi to ne bi rešilo ...

Nesreča se je zgodila na dvižnem mostu. Vozilo glasbenikov, ki naj bi ga vozil menedžer, je s hitrostjo 80 kilometrov na uro prehitelo avtomobile, ki so čakali, da se most spet spusti. Nato je avto treščil v ovire in padel z mostu v vodo.

Nekaj ur pred tem so Viola Beach nastopili na glasbenem festivalu. To je bil njihov prvi nastop v tujini. Član skupine Psykofant John Hugo Olsson, ki si je z Britanci delil garderobo, je na družbenem omrežju objavil njihovo zadnjo skupno fotografijo. "Zabavali so se, se smejali in sedeli drug na drugem. V tem trenutku sem posnel fotografijo. Pozanimali so se o Švedski in se želeli naučiti nekaj besed švedščine, na primer, kako se reče "lepa si“,“ je povedal Olsson in dodal, da se je njegova skupina domov podala eno uro pred Viola Beach. Tudi oni so prečkali usodni most. "V tistem času je bila cesta spolzka,“ je še razkril Olsson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.