Zadnja fotografija: Le nekaj ur pozneje se je bivša princa Harrya za vedno poslovila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V soboto je v Veliki Britaniji odjeknila vest, da si je znana voditeljica resničnostnih šovov, Caroline Flack, ki je bila nekaj časa v zvezi s princem Harryjem, vzela življenje.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo mediji, je le nekaj ur pred smrtjo dobila sporočilo tožilstva, da se bo morala zaradi lanskoletnega napada na partnerja Lewisa Burtona zagovarjati na sodišču, čeprav Flackovo Burton ni tožil in se je celo boril proti odločitvi sodišča, da se mu ne sme približati. "Hotela je biti z Lewisom. Sojenje se ji je zdelo nepošteno," je v ponedeljek za neko radijsko postajo povedala ena od njenih prijateljic, ki je že pred časom opazila, kako žalostna je Caroline.

Magazin Bivša princa Harryja in njen novi partner ob prihodu policije krvava

Carolinina prijateljica, producentka Mollie Grosberg je bila dan pred tragedijo, na valentinovo, pri njej. Fotografijo Caroline je delila na Instagramu.

Foto: Instagram caroline flack
Caroline, ki je dočakala le 40 let, naj bi policistom povedala, da bo naredila samomor. Že nekaj časa je imela duševne težave, iz katerih si je poskušala pomagati z antidepresivi. Najbolj naj bi jo skrbelo, da bo porota videla posnetke, ki jih je na dan njene aretacije posnela policijska kamera. Kot poroča Daily Mail, naj bi policija pritisnila na tožilstvo, da se sojenje nadaljuje. 

Caroline, ki je bila zaradi škandala ob službo, naj bi dan pred smrtjo obiskali reševalci, ker so se zbali za njeno življenje, a je niso odpeljali v bolnišnici. V soboto je bila pri njej prijateljica. Ko je skočila v trgovino in Caroline pustila samo, si je voditeljica vzela življenje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.