Magazin > VIP
8902 ogledov

Bivša princa Harryja in njen novi partner ob prihodu policije krvava

Caroline Flack
1/8
Profimedia
Policija pravi, da je bila situacija podobna prizoru iz grozljivke.

Televizijska voditeljica Caroline Flack, ki je pred 10 leti imela razmerje s princem Harryjem, naj bi pretepla svojega partnerja, manekena in nekdanjega teniškega igralca Lewisa Burtona

Incident, ki naj bi po besedah policije spominjal na prizor iz grozljivke, saj sta bila oba ob prihodu policije polna krvi, se je zgodil 12. decembra, včeraj pa je morala lepotica na sodišče.

Caroline je obtožena, da je Burtona s svetilko udarila po glavi, potem ko je ugotovila, da mu pišejo druge ženske. Burton je v klicu reševalcem povedal, da ga je poskušala ubiti, in moledoval, naj mu priskočijo na pomoč.

Domnevna žrtev je imela ob prihodu policije poškodbo glave, televizijska voditeljica, ki je zaradi škandala že izgubila svojo oddajo, pa dve ureznini na zapestju.

Sodnik je 40-letnici, ki obtožbe zavrača, prepovedal stike z Burtonom, ki pa se te odločitve ni razveselil, saj sta se golobčka medtem že pobotala. Burton sedaj trdi, da ga ni udarila s svetilko in da je zelo žalosten, ker svojega dekleta med prazniki ne sme videti. 

Naslednje zaslišanje bo marca.
 

Komentarjev 3
  • blogcermumb 05:19 25.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brinapbrow 22:20 24.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • leonardo 09:12 24.december 2019.

    To ti je temperament.