Zadnja fotografija Matthewa Perryja v javnosti

Foto: Profimedia MATTHEW PERRY Foto: Profimedia MATTHEW PERRY Foto: Profimedia MATTHEW PERRY Foto: Profimedia MATTHEW PERRY Foto: Profimedia MATTHEW PERRY
To je povedala ženska, s katero je Matthew Perry preživel nekaj zadnjih ur svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Svet se je včeraj prebudil ob žalostni vesti, da nas je v 55. letu starosti zapustil zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry.

Negibnega so ga našli v džakuziju, vzrok smrti uradno še ni znan. Zaradi okoliščin njegove smrti ima njegova zadnja objava na Instagramu srhljiv priokus.

Foto: Profimedia MATTHER PERRY

Billy Bush, voditelj Extra, pravi, da je govoril z žensko, ki je z zvezdnikom na dan smrti igrala pickleball, igro, ki jo je igralec ljubil tako močno, da se je včasih po igrišču podil celo dvakrat na dan. "Govoril sem z žensko, s katero je to jutro in vsak jutro igral pickleball. Je v šoku, oboževala je Matta. Rekla je, da se je danes in zadnji teden počutil utrujenega. Bolj kot ponavadi. Igral je eno uro in šel domov."

Foto: Profimedia MATTHER PERRY

Zvezdnika so paparaci v javnosti ujeli pred enim tednom, ko je v svetli majici in črnih hlačah s prijateljem zapuščal restavracijo Apple Pan v Los Angelesu. Posnetke si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:45 30. Oktober 2023.

    Ko te hebe, Perry..Za vse si je človek sam kriv..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.