Zadnja številka letnice rojstva razkriva nekaj zelo zanimivega

Foto: Flynet numerologija
Ne opredeljuje nas samo, kaj smo po horoskopu, zaznamuje nas tudi zadnja številka v letnici rojstva.
Oglej si celoten članek

Vsako število ima svoj element – voda, kovina, les, ogenj in zemlja. Elementi lahko o vas razkrijejo marsikaj. Spodaj poiščite, kateri element je vaš. Zadnja številka v letnici rojstva je tista, ki jo iščete. (Če ste rojeni leta 1978, je vaša številka 8.)

Kovina – števili 0 in 1

Ljudje, rojeni v tem elementu, imajo zelo močen karakter in so zelo odporni. So zelo svobodni in zadržani. Radi delajo to, kar je njim všeč in ne dovolijo, da bi kdorkoli vplival na njih. Želijo biti obkroženi z ljubeznijo. So zmagovalci, ki vedo, česa si želijo, kako do tega priti in ta cilj navadno tudi dosežejo. So zelo odločni in ne pri svojih odločitvah ne popuščajo. Njihova šibka stran je, da imajo preveliko željo po moči, luksuzu in bogastvu.

Voda – števili 2 in 3

Ljudje, rojeni v tem elementu, so zelo privlačni in simpatični. Imajo veliko idej in ker so odločni, svoje ideje velikokrat tudi realizirajo. So veliki umetniki. Imajo dober instinkt in zelo natančni.

Les – števili 4 in 5

So zelo samozavestni. Ljubijo originalnost, nove izkušnje in sanjajo, da bodo nekoč prepotovali cel svet. Niso sebični ali egocentrični, kar je ljudem, s katerimi se obdajajo, izjemno všeč, zato so odlična družba.

Magazin Kaj o naši usodi in talentih razkriva dan rojstva?

Veter – števili 6 in 7

Ljudje, rojeni v tem elementu, so veliki avanturisti in sanjači. So zelo hitrih misli in odločitev, zaradi česar včasih zabredejo v težave. So zelo iskreni in prijazni, zato so med ljudmi zelo priljubljeni.

Zemlja – števili 8 in 9

So zelo podjetni in samozavestni. So zelo razumni, radi imajo disciplino in red. Najraje bi videli, če bi lahko svoje življenje živeli po načrtu, ki so si ga zadali. So zelo zavzeti za delo ki jih veseli, piše portal mysticalraven.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.