Magazin > Odnosi in prosti čas
10194 ogledov

Zadnja številka letnice rojstva razkriva nekaj zelo zanimivega

numerologija Flynet
Ne opredeljuje nas samo, kaj smo po horoskopu, zaznamuje nas tudi zadnja številka v letnici rojstva.

Vsako število ima svoj element – voda, kovina, les, ogenj in zemlja. Elementi lahko o vas razkrijejo marsikaj. Spodaj poiščite, kateri element je vaš. Zadnja številka v letnici rojstva je tista, ki jo iščete. (Če ste rojeni leta 1978, je vaša številka 8.)

Kovina – števili 0 in 1

Ljudje, rojeni v tem elementu, imajo zelo močen karakter in so zelo odporni. So zelo svobodni in zadržani. Radi delajo to, kar je njim všeč in ne dovolijo, da bi kdorkoli vplival na njih. Želijo biti obkroženi z ljubeznijo. So zmagovalci, ki vedo, česa si želijo, kako do tega priti in ta cilj navadno tudi dosežejo. So zelo odločni in ne pri svojih odločitvah ne popuščajo. Njihova šibka stran je, da imajo preveliko željo po moči, luksuzu in bogastvu.

Voda – števili 2 in 3

Ljudje, rojeni v tem elementu, so zelo privlačni in simpatični. Imajo veliko idej in ker so odločni, svoje ideje velikokrat tudi realizirajo. So veliki umetniki. Imajo dober instinkt in zelo natančni.

Les – števili 4 in 5

So zelo samozavestni. Ljubijo originalnost, nove izkušnje in sanjajo, da bodo nekoč prepotovali cel svet. Niso sebični ali egocentrični, kar je ljudem, s katerimi se obdajajo, izjemno všeč, zato so odlična družba.

veselje sreča moški ženska Magazin Kaj o naši usodi in talentih razkriva dan rojstva?

Veter – števili 6 in 7

Ljudje, rojeni v tem elementu, so veliki avanturisti in sanjači. So zelo hitrih misli in odločitev, zaradi česar včasih zabredejo v težave. So zelo iskreni in prijazni, zato so med ljudmi zelo priljubljeni.

Zemlja – števili 8 in 9

So zelo podjetni in samozavestni. So zelo razumni, radi imajo disciplino in red. Najraje bi videli, če bi lahko svoje življenje živeli po načrtu, ki so si ga zadali. So zelo zavzeti za delo ki jih veseli, piše portal mysticalraven.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.