Magazin > VIP
3784 ogledov

Goran Dragić: Skrivnost števila 3

goran dragić
Dres Gorana Dragića in Dražena Petrovića je krasilo število tri.

Za nami je zahvaljujoč našim košarkarjem čustveno nabit teden. Slovenskim herojem je za zlato medaljo na evropskem prvenstvu čestital ves svet, kapetan naše vrste, Goran Dragić, pa je od matere pokojnega Dražena Petrovića dobil prelepo darilo – njegov dres s številko, ki jo je nosil tudi sam – 3.

Priznano numerologinjo Lili Sorum smo vprašali, kakšne vibracije nosi to število in, kot kaže, si fanta boljšega števila za osvajanje pokalov nista mogla izbrati. "Število tri je pomembno število v numerologiji. Simbolizira srečo, ustvarjalnost, optimizem, obenem pa tudi ranljivost. Lahko bi jo primerjali z ljubkim, a občutljivim mačjim mladičkom. Kot številka nosi pozitivne vplive. Skupna je Draženu Petroviću in Goranu Dragiću. Njuna osebna numerološka števila pa so zelo različna,“ pravi Sorumova.

dražen petrović biserka petrović mama izpoved Šport Pred smrtjo v avtu s Petrovićem

Analiza posameznika v numerologiji temelji na tako imenovanih osebnih številih. Draženova osebna števila po besedah numerologinje kažejo na staro dušo, ki ji je bilo "mojstrstvo“  v krvi. "Obenem pa ta števila kažejo tudi na energije, ki so zelo intenzivne in prinašajo težke izzive. Življenje in počutje lahko zato nihata iz enega ekstrema v drugega. Goran pa ima v svojih osebnih številih močno prisotno število 8, ki označuje močno osebnost in odločnega igralca. Opazimo, da je število 3 polovica zapisa števila 8, zato mu ta številka na dresu izjemno dobro dene. Omenimo še, da je Goran letos v letu 3, zato pozitivna presenečenja niso nič nenavadnega. Sodeč po njegovih osebnih številih bi dejala, da je to le začetek...“
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.