Magazin > Horoskop in Numerologija
1109 ogledov

Kaj nas čaka decembra?

numerologija Shutterstock
Leto se bo zaključilo z bolj počasno energijo.

Opomnilo nas bo, da je pogled v preteklost še kako pomemben in ključen. Zgolj tako ne bomo vedno znova ponavljali istih napak. No, pa še ponosni smo lahko na sebe za vse dobro, ki smo ga dosegli. Naredimo nekakšen inventurni popis slabših in fantastičnih izbir letošnjega leta. Preberimo mesečnike ter se spomnimo na vse, kar smo zraven doživljali. Kako nas je letošnje leto spremenilo? Uporabimo zadnji mesec v letu za še zadnji korak. NAPREJ! Prehajamo v bolj počasno energijo leta 2018, ki bo od nas pričakovalo zmernost ter povezovanje. Manifestirali ne bomo več sami za sebe ali samostojno, kot se je to dogajalo letos; ampak v močnem povezovanju z okolico.

Prisluhnimo tišini v sebi in v drugih. Kaj nam sporočata?
Znamo sedeti v naravi & poslušati tišino? Ali nas tam čaka petje ptic?

Vsi, vsak izmed nas je del celote. Vsak je dragocen del Celote.

Rada Vas imam. Radi imejte še Vi sebe. Brez razloga. Ne potrebujete ga. Zakaj? Ker STE Ljubezen. Opozoriti gre, da se lahko v zimskih dneh prebudi občutek strahu. Preteklost bo še zadnjič poskusila omejevati prihodnost, zato strahu ne prisluhnite. Ohranite fokus, svojo smer in dopolnjujte svoje cilje. Veliko naukov ter življenjskih lekcij nas čaka znotraj tega meseca, če bomo prestopili okove. Izjemno pomembno je, da znamo presoditi česar pravzaprav nas nikoli ni bilo strah. Denimo, da se je vaša mama bala globoke vode v morju – to je njena izkušnja in ne vaša. Naj ne vpliva na vašo izkušnjo plavanja, potapljanja in uživanja v prav vsakem valu ter sončnem žarku. Opomnimo se, da nimamo pravice presojati tuja doživljanja, zato mame ne silite na odprto morje. Absolutno pa sebe ne prikrajšate za križarjenje, če je to vaša iskrena želja. Tako ne koristite ne sebi ne njej. Največ dobrega naredimo s svojim zgledom.

Strah ne bo spakiral kovčke in odšel. Popustil bo, ko se bomo lotili točno tistega, česar se bojimo. In popustil bo tudi na drugih področjih.  Pravzaprav, mi se bomo počutili bolj močne, samozavesten in odločne.


DeLo  za  DuŠo:
Česa ste se naučili v tem letu?
Kaj bi dejali, da ste ga pobiksali v 2017? Lahko to popravite?
Katere strahove boste v temu času premagali in kako?

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.