Zadnje darilo, ki ga je Diana dobila od Charlesa

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zelo pozorno od Charlesa.
Oglej si celoten članek

Paul Burrell, nekdanji služabnik princese Diane, je napisal knjigo, v kateri razkriva, kakšno je bilo Dianino življenje za debelimi zidovi palače.

Vse se je začelo s sanjsko poroko leta 1981, a zakon se je že kmalu začel krhati. Kraljevi par se je sicer ločil šele 11 let pozneje, ko je kraljici po intervjuju, ki ga je Diana dala Martinu Bashirju, prekipelo in je od sina zahtevala, da vloži ločitvene dokumente.
Burrell pa se v knjigi ne spominja le temnih trenutkov, ki jih je prestajala njegova šefica, ampak tudi lepih. Med drugim je razkril, katero je bilo Charlesovo zadnje darilo ženi …

Princ je Diani kmalu po poroki kupil zlato zapestnico, ki si ji lahko dodajal obeske. Lady Di je na zapestnici nosila črki H in W, čeveljček za balet, ker je rada plesala, teniški lopar, medvedka, ker je bila zaljubljena v plišaste medvedke, in obesek katedrale, v kateri sta se s Charlesom poročila. 16 mesecev pred ločitvijo je Charles ženi kupil še zadnji obesek – X, ki je predstavljal 10. obletnico njune poroke. 
Obesek ji je predal v slamniku, ki je bil okrašen s školjkami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 4. April 2021.

    Lepo in primerno darilo. Mi ugaja zamisel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.