Magazin > VIP
8432 ogledov

Zadnje darilo, ki ga je Diana dobila od Charlesa

princ charles, princesa diana Youtube
Zelo pozorno od Charlesa.

Paul Burrell, nekdanji služabnik princese Diane, je napisal knjigo, v kateri razkriva, kakšno je bilo Dianino življenje za debelimi zidovi palače.

Vse se je začelo s sanjsko poroko leta 1981, a zakon se je že kmalu začel krhati. Kraljevi par se je sicer ločil šele 11 let pozneje, ko je kraljici po intervjuju, ki ga je Diana dala Martinu Bashirju, prekipelo in je od sina zahtevala, da vloži ločitvene dokumente.
Burrell pa se v knjigi ne spominja le temnih trenutkov, ki jih je prestajala njegova šefica, ampak tudi lepih. Med drugim je razkril, katero je bilo Charlesovo zadnje darilo ženi …

Princ je Diani kmalu po poroki kupil zlato zapestnico, ki si ji lahko dodajal obeske. Lady Di je na zapestnici nosila črki H in W, čeveljček za balet, ker je rada plesala, teniški lopar, medvedka, ker je bila zaljubljena v plišaste medvedke, in obesek katedrale, v kateri sta se s Charlesom poročila. 16 mesecev pred ločitvijo je Charles ženi kupil še zadnji obesek – X, ki je predstavljal 10. obletnico njune poroke. 
Obesek ji je predal v slamniku, ki je bil okrašen s školjkami. 

 
Komentarjev 1
  • arabo001 08:34 04.april 2021.

    Lepo in primerno darilo. Mi ugaja zamisel.