Zadnji trenutki pred poroko

Foto: Boštjan Tacol sanjska poroka Foto: Boštjan Tacol sanjska poroka Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol Matejo ličijo spretne roke Max Factorjeve vizažistke Foto: Boštjan Tacol sanjska poroka Foto: Boštjan Tacol Mateji urejajo pričesko za njen najlepši dan Foto: Boštjan Tacol Mateji že urejajo pričesko za njen najlepši dan Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol sanjska poroka Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol Žurnalova poroka Foto: Boštjan Tacol Priprave na Žurnalovo sanjsko poroko in pogostitev v Jamskem dvorcu Foto: Boštjan Tacol Priprave na Žurnalovo sanjsko poroko in pogostitev v Jamskem dvorcu Foto: Boštjan Tacol Žurnalova sanjska poroka v Postojni
Večje živčnosti med pripravami ni bilo čutiti, nevesta je uživala v razvajanju, ženin se je medtem že zabaval s prijatelji.
Oglej si celoten članek

V soboto sta si v Postojnski jami večno zvestobo obljubila zmagovalca Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami, Mateja in Igor Voćanec.

Kot narekuje tradicija, sta tudi naša ženin in nevesta zadnjo noč in ure pred poroko preživela ločeno, a zaradi tega nista bila nič bolj živčna. Le kako bi lahko bila, ko pa je Mateja ure pred poroko preživela v družbi prijateljic, ki so se skupaj prepustile spretnim rokam frizerja in maskerke, Igor pa je v Jamski dvorec dve uri pred poroko prišel s prijatelji.

Kako so potekale zadnje priprave, koliko gumbov je bilo treba zapeti na poročni obleki in kdo je ženinu zavezal kravato, preverite v zgornjem videu.

Vas zanima, kako sta Mateja in Igor dahnila usodni da, kako sta zaplesala otvoritveni ples in če smo z Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami izpolnili njuna pričakovanja? Potem nas spremljajte še naprej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.