Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Zadnji trenutki pred poroko

sanjska poroka
1/16
Boštjan Tacol
Večje živčnosti med pripravami ni bilo čutiti, nevesta je uživala v razvajanju, ženin se je medtem že zabaval s prijatelji.

V soboto sta si v Postojnski jami večno zvestobo obljubila zmagovalca Žurnalove sanjske poroke v Postojnski jami, Mateja in Igor Voćanec.

Kot narekuje tradicija, sta tudi naša ženin in nevesta zadnjo noč in ure pred poroko preživela ločeno, a zaradi tega nista bila nič bolj živčna. Le kako bi lahko bila, ko pa je Mateja ure pred poroko preživela v družbi prijateljic, ki so se skupaj prepustile spretnim rokam frizerja in maskerke, Igor pa je v Jamski dvorec dve uri pred poroko prišel s prijatelji.

Kako so potekale zadnje priprave, koliko gumbov je bilo treba zapeti na poročni obleki in kdo je ženinu zavezal kravato, preverite v zgornjem videu.

Vas zanima, kako sta Mateja in Igor dahnila usodni da, kako sta zaplesala otvoritveni ples in če smo z Žurnalovo sanjsko poroko v Postojnski jami izpolnili njuna pričakovanja? Potem nas spremljajte še naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.