Zadnji "udarec" princa Harryja bo kraljevo družino zagotovo dokončno razklal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Negotova prihodnost. Namesto, da bi držali skupaj, so razkoli vse večji. Nekateri menijo, da vrnitve ni.
Oglej si celoten članek

Januarja na police prihaja težko pričakovana biografija princa Harryja, kraljevo družino pa je že sedaj razburil naslov, ki se glasi Spare oziroma Rezerva. A to ne bo edini udarec, težki bodo tudi prazniki, saj jih kraljeva družina ne bo praznovala skupaj. Po poročanju britanskih medijev naj bi princ William in Meghan Markle že zavrnila povabilo kralja Karla III na tradicionalno družinsko božično praznovanje na posestvu Sandringham. 

Kraljevi družini še nikoli ni bilo tako težko. Po smrti kraljice se sočjo s skrbmi, kaj je Harry razkril v biografiji, odnosi v družini, ki naj bi se po smrti kraljice otoplili, pa so se z zavrnitvijo povabila na družinsko praznovanje še bolj razklali. Pod velikim stresom sta tudi princ William in Kate Middleton. Nove obveznosti po smrti kraljice so namreč prišle ravno v času, ko sta se z otroki iz Kensigntonske palače preselila v kočo Adelaide na posestvu gradu Windsor in bi potrebovala več časa za družinsko življenje, saj se otroci prilagajajo tudi na novo šolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:49 2. November 2022.

    Naj končno že razpadejo, da bomo imeli ostali mir pred njimi. Jebeš tradicijo, ki jo moraš prenašati in plačevati v …

  • 12:10 2. November 2022.

    Eni pa majo probleme... :))))

  • 11:56 2. November 2022.

    Mogoče pa je čas za konec monarhije v VB.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.