Zadnji zajtrk preživel s Cindy Crawford

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Clooney za fantovščino in doganje pred poroko v Benetke pripeljal sto zabojev tekile svoje lastne znamke.
Oglej si celoten članek

Hollywoodski igralec George Clooney  je pred skokom v zakonski jarem v Benetkah pripravil razkošno fantovščino. Ta je bila v njegovi najljubši restavraciji, manjkalo pa ni tekile in cigar.

Clooney je bil z druščino najprej v restavraciji Da Ivo v bližini Trga sv. Marka. Tam so večerjali, nato pa so se odpravili v luksuzni hotel Cipriani.

Clooneyjeva v Libanonu rojena zaročenka Amal Alamuddine je imela medtem dekliščino v hotelu Aman.

Tudi danas zaročenca nista zajtrkovala skupaj. Clooney je v hotelu Cipriani zajtrkoval z manekenko Cindy Crawford in njenim možem, Randejem Gerberjem, ki bo tudi Clooneyeva priča. 

53-letni igralec je za poroko in dogajanja pred njo v Benetke pripeljal 100 zabojev tekile svoje lastne znamke.

Poroke se poleg Crawordove in Gerberja udeležujejo tudi Emily Blunt in John Krasinski, pevec Bono, igralec Matt Damon s soprogo Luciano, igralec Bill Murray, slavna urednica ameriškega Voguea Anna Wintour in številni drugi znani obrazi. Za ekskluzivne fotografije s poroke naj bi največ ponudila prav slovita Anna Wintour. 

Uradno si bosta George in Amal večno zvestobo na civilnem obredu obljubila v ponedeljek, že danes pa bo potekala simbolična slovesnost ter pogostitev za okoli 130 svatov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.