Magazin > VIP
109 ogledov

Zadnji zajtrk preživel s Cindy Crawford

George Clooney, Cindy Crafword Profimedias
Clooney za fantovščino in doganje pred poroko v Benetke pripeljal sto zabojev tekile svoje lastne znamke.

Hollywoodski igralec George Clooney  je pred skokom v zakonski jarem v Benetkah pripravil razkošno fantovščino. Ta je bila v njegovi najljubši restavraciji, manjkalo pa ni tekile in cigar.

Clooney je bil z druščino najprej v restavraciji Da Ivo v bližini Trga sv. Marka. Tam so večerjali, nato pa so se odpravili v luksuzni hotel Cipriani.

Clooneyjeva v Libanonu rojena zaročenka Amal Alamuddine je imela medtem dekliščino v hotelu Aman.

Tudi danas zaročenca nista zajtrkovala skupaj. Clooney je v hotelu Cipriani zajtrkoval z manekenko Cindy Crawford in njenim možem, Randejem Gerberjem, ki bo tudi Clooneyeva priča. 

53-letni igralec je za poroko in dogajanja pred njo v Benetke pripeljal 100 zabojev tekile svoje lastne znamke.

Poroke se poleg Crawordove in Gerberja udeležujejo tudi Emily Blunt in John Krasinski, pevec Bono, igralec Matt Damon s soprogo Luciano, igralec Bill Murray, slavna urednica ameriškega Voguea Anna Wintour in številni drugi znani obrazi. Za ekskluzivne fotografije s poroke naj bi največ ponudila prav slovita Anna Wintour. 

Uradno si bosta George in Amal večno zvestobo na civilnem obredu obljubila v ponedeljek, že danes pa bo potekala simbolična slovesnost ter pogostitev za okoli 130 svatov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.