Magazin > VIP
59 ogledov

Tukaj se poroči Clooney

hotel Cipriani
1/8
Profimedias
Končno je napočil poročni dan za enega najbolj zaželenih hollywoodskih samcev. George Clooney in Amal Alamuddin si bosta v veličastnem slogu obljubila zvestobo.

V Benetkah so se na veliki dogodek pripravljali že dlje časa. Igralec je za poroko rezerviral dva hotela. Goste je nastanil v luksuznem hotelu Cipriani, ki so ga spremenili v romantično prizorišče. Plesno dvorano so posebej za to priložnost okrasili z dih jemajočimi kristalnimi lestenci.

V omenjenem hotelu stanuje tudi nevestina družina, ki je navdušena nad okoljem. Gostje so se skupaj s srečnim parom včeraj zvečer v hotelu dobili na večerji. Po današnjem zajtrku pa se bodo odpravili v hotel Aman.

Priprave so že od četrtka v polnem teku tudi v hotelu Aman, kjer bo potekal obred. Po obredu si bodo gostje lahko oblizovali prste, saj jim bodo postregli z jedmi izpod kuhalnice italijanskega šefa Riccarda de Praja, ki slovi po slastnih kombinacijah evropske in azijske kuhinje.
 
Svatje se bodo nato vrnili v hotel Cipriani, kjer bodo še enkrat nazdravili in prisostvovali ognjemetu. Zabava se bo zavlekla do zgodnjih jutranjih ur. Slavje se bo zaključilo v nedeljo zvečer z zaključno večerjo v omenjenem hotelu. Mladoporočenca bosta v ponedeljek zaključila slavnostni vikend s civilnim obredom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.