Zadnjica te naše zvezdnice je izven planeta Zemlja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Leta vrhunskih treningov so izoblikovala eno najpopolnejši zadnjic na slovenski estradi …
Oglej si celoten članek

Aleksandra Podgoršek, vrhunska športnica, tudi reprezentantka v ritmični gimnastiki, ki trenutno tekmuje v športnem resničnostnem šovu Exatlon, ima poleg nadzemeljske gibčnosti, tudi zadnjico, da te kap! 20-letnica je svoje telo izurila do potankosti, to pa se pozna tudi na njenem videzu.

Na Instagramu tako z oboževalci ne deli le svojih športnih spretnosti, temveč tudi zavidljivo zaobljeno zadnjico, ki je rezultat dolgoletnih treningov. 

In čeprav bi si mislili, da Aleksandri moški ležijo pod nogami, v preteklosti žal ni bilo vedno tako. TUKAJ si lahko preberete njeno žalostno ljubezensko zgodbo in kako kruto ji je nekdanji fant "zabodel nož" v srce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:59 22. November 2021.

    Torej je rit večja od obsega zemlje... oziroma prevelika... uh.. oh... kaj vse ljudem ne pade na pamet!

  • 07:01 25. Oktober 2021.

    kaj ti bo rit, če je glava fuč.

  • 06:25 25. Oktober 2021.

    Pravi Mujo: Vidi kako lepo dupe,ali kad se setim da i ona sere...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.