Zadržana zmagovalka Eme na Instagramu s fotografijo zgoraj brez

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čeprav se na prvo žogo zdita zelo zadržana in umirjena, sta na Instagramu presenetila tudi s kontroverzno fotografijo.
Oglej si celoten članek

Ema 2019 je mladega Gašperja Šantla (22) in še mlajšo Zalo Kralj (19) izstrelila med zvezde. In čeprav se nekateri, kot vsako leto, z izborom ne strinjajo, je številnim njuna skladba Sebi všeč, še bolj pa zgodba dveh zaljubljencev, ki sprejemata drug drugega v vsem kar sta in si želita, da bi se med seboj tako sprejemali vsi. 

Magazin Zmagovalca Eme: "Nočeva ravno poudarjati, da sva zaljubljen par"

A čeprav se zdita zadržana, premikata meje in to ne le v glasbi. Njun Instagram je prava paša za oči, na eni izmed fotografij pa sta oba odložila majici in se fotografirala zgoraj brez. Golobčka sicer skupaj ustvarjata od leta 2017, ko sta posnela prvo skladbo Valovi, zelo priljubljeni sta tudi skladbi Baloni in S teboi. Za svoje glasbeno ustvarjanje sta prejela strokovno glasbeno nagrado zlato piščal.

Raztrgal zvezdnice Modna policija na Emi: Na oder prišla s čevlji za po snegu!

Poleg kontroverzne fotografije zgoraj brez, pa je Zala na redkih fotografijah pokazala tudi, kako je videti z ličili, ki jih sicer zelo redko uporablja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:05 2. April 2019.

    Mater, a se res vsi prodajo v prostozidarske lože. One eye simbol na prvi sliki.

  • 05:37 22. Februar 2019.

    To ti je "umetnost"... Zal ampak čedalje bolj čudni so ti umetniki... To ni za emo...katero bi pa ze itak …

  • 00:06 20. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.