Zahrbtna bolezen: Igralka v hudih bolečinah

Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair Foto: Profimedia selma blair
Čez cesto ji je moral pomagati partner.
Oglej si celoten članek

Pred malo več kot enim letom so zdravniki igralki Selmi Blair sporočili, da ima multiplo sklerozo. 

Čeprav se je zdelo, da se zvezdnica v zadnjem času počuti bolje, pa temu ni tako. Svet so pretresle njene najnovejše fotografije, ki so bile posnete pred restavracijo. Po besedah očividcev je zvezdnica s partnerjem, Davidom Lyonsom, nekaj časa stala v vrsti, a sta restavracijo hitro zapustila, ker se je 47-letnica začela zvijati od bolečin (fotografije v galeriji). 

O svojem boju z boleznijo ni nikoli molčala, ampak je svoje sledilce redno obveščala o zdravstvenem stanju. Tako je pred kratkim razkrila, da so ji zdravniki nekoč rekli, naj se pripravi na smrt. Te besede so jo motivirale, da si je poiskala drugačno obliko pomoči. Pristala je na presaditev matičnih celic in kemoterapijo. "Zdravljene ni napredovalo in z mano je bilo vse huje. Tega nisem želela narediti. Nisem želela uničiti svojega telesa. Spraševala sem se, zakaj sem vanj vnesla to grozno drogo, kemoterapijo, čeprav nimam raka. A zmanjkalo mi je drugih možnosti,“ je razložila.

Igralka je prve simptome sicer zaznala že pred 15 leti, a jih ni jemala resno. Da je nekaj hudo narobe, je spoznala šele takrat, ko je pred prijatelji padla. "Okrevam. Sedaj lažje hodim. Moja zapestja so zatečena in boleča. Težave imam tudi z očmi. Kemoterapija in visoki odmerki zdravil imajo svojo ceno. Ti odmerki so sedaj po transplantacije še večji. Telo je v šoku,“ je še izjavila igralka.

Že poznate novi YouTube kanal Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.